Hoppa till innehåll
Home » Kompetensframgången hos Nablus Mejeri

Kompetensframgången hos Nablus Mejeri

Livsmedelsakademin, 13 oktober 2022.

Bättre organisering, ökad effektivitet och fokus på visionen. Detta och lite till är resultatet från de workshops som vi genomfört tillsammans med Nablus mejeri under sommaren i projektet Kompetensframgången.

Familjeföretaget Nablus mejeri har de senast 10 åren producerat hantverksostar och handrullade yoghurtbollar efter sina egna familjerecept. Den lilla fabriken ligger i Malmö och mjölken hämtas från närliggande gårdar.

Genom projektet Kompetensframgången livsmedel fick vi och IUC Syd möjlighet att besöka Nablus Mejeri i juni för att prata kompetensbehov. Under två workshops arbetade vi tillsammans för att kartlägga företagets nuläge, samt blickade framåt för att se vart företaget vill röra sig och hur detta skulle kunna ske just genom kompetensförstärkning.”

Lämna ett svar

Lämna omdöme eller kommentar.

Ditt mail kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält*

Translate »