Hoppa till innehåll
Home » Hållbarhet

Hållbarhet

Bättre för framtiden och miljön

Närproducerad

“Vi befinner oss i en tillväxtfas just nu och märker ett ökat krav från både kunder och leverantörer att hållbarhetsmålen finns integrerade i verksamheten. Vi vill tydligare kunna kommunicera vårt hållbarhetsengagemang. Vi ser det här arbetet som ett självklart arbete och en viktig kompass framåt i varje steg vi tar mot att bli alltmer hållbara.”

RAWI GODEH – NABLUS MEJERIER AB

Vi brinner för att skapa förändringar för en bättre framtid

Hela vår verksamhet genomsyras av strävan efter lokala och svenska samarbeten för att minska transportutsläpp och stötta lokala partners på marknaden. Vi strävar efter att skapa en hållbar produktion och konsumtion, därför tar vi extra hand om leverantörer och återförsäljare som delar vår vision.

För oss är hållbarheten viktigt både från miljö- och socialt perspektiv. Därför är det viktigt för oss att kunna förbättra vår verksamhet, investera på infrastruktur som har mindre miljöpåverkan medan vi erbjuder bättre arbetsvillkor till våra anställda.

Våra hållbarhetsmål

  • Fortsätta att förstärka lokal produktion och konsumtion
  • Effektiva partnerskap med lokala leverantörer och återförsäljare
  • Investera och underhålla infrastruktur som tillåter en mer effektiv resurs- och energibruk 
  • Minska städers miljöpåverkan
  • Minska mängden avfall

2030 Globala mål för hållbar utveckling

Våra hållbarhetsmål följer rekommendationerna av de 2030 Globala Målen för hållbar utveckling och vi har inlett ett samarbete med The Tardigrades, hållbarhetskonsult, för att spetsa våra hållbarhetsstrategier.

Vid frågor om hållbarhet är du välkommen att kontakta oss på info(at)nablusmejeri.se

Translate »